úterý 27. ledna 2015

NOVINKA: Benzínové sekačky: Stiga Turbo 53 SEVQ B

Benzínová sekačka Stiga Turbo 53 SEVQ B
Sekačka STIGA Turbo 53 SEVQ, motor Briggs and Stratton 775 INSTART, výkon 6,0 HP, záběr 53 cm, pojezd variabilní 4 rychlosti, ložiska, podvozek plech, centrální nastavení, koš 70 l, mulčovací sada.

Moderní sekačka STIGA Turbo 53 SEVQ s mnohostranným využitím, robustní konstrukcí a možností výhozu trávy do strany. Je poháněna silným motorem BandS o výkonu 6 HP a má čtyři rychlosti pojezdu a nový elekrostarer. Záběr sečení je 53 cm, sběrací koš s indikací naplnění má objem 70 l a centrální nastavování výšky sečení.Technick� parametryStiga / Benzínové sekačky

2 komentáře:

  1. Tak ta nevypadá vůbec špatně. Díky za tip. Právě na tuto sezónu bych taky rád investoval do nějaké nové a asi i lepší sekačky. Jednu sice mám, ale minulé léto u ní nějak stávkoval motor a fungovala spíš na dobré slovo. Myslím si, že opravovat to by se už asi moc nevyplatilo, tak raději koupím nějakou novější.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi budu taky letos kupovat nějakou novou sekačku. Ta moje je stará už skoro 20 let a už funguje jen když se jí chce, opravovat to nemá smysl. Chtělo by to něco spolehlivějšího. Obecně chci teď na zahradě trávit víc času, takže se na to chci pořádně připravit. Zrovna před pár dny jsem se například na https://www.ardon.cz/c/309/pracovni-odevy díval na nějaké pracovní oděvy. :)

    OdpovědětVymazat