úterý 3. února 2015

NOVINKA: Generátory: Elektrocentrála Makita EG2250A

Elektrocentrála Makita EG2250A
Elektrocentrála Makita EG2250A, Motor jednoválcový OHV Makita, Objem cm3 210 cm3, Jmenovitý výkon kW 2 kW, Maximální výkon kW 2,2 kW, Palivová nádrž 15 l, Regulace napětí AVR, Jmenovitý proud A 8,7, Startování ruční, Hmotnost* Rozměry (D × Š × V) 49,8 kg 600 × 442 × 450 mm


Technick� parametryMakita / Generátory

4 komentáře:

  1. Díky moc za tip. Takovou elektrocentrálu bych také potřeboval. Celkově bych si chtěl dílnu trochu moderněji vybavit. Hrozně rád bych si například koupil šroubový kompresor. Nemáte náhodou ohledně toho nějaký tip? Například na nějaký konkrétní model? Vůbec totiž nevím po čem se dívat, tak by mi to pomohlo. Díky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Několik takových elektrocentrál máme u nás ve firmě. Ono se pro ně vždycky najde nějaké využití. Je ale pravda, že ty naše už jsou starší, stejně jako celé vybavení firmy. Rád bych teď nějaké peníze investoval do modernějšího vybavení. Ideálně bych začal u strojů na zpracování plechu. Nějaké modernější bychom už potřebovali. Díval jsem se, že u nás takovéto stroje dodává společnost Canmet. Neznáte je někdo náhodou?

    OdpovědětVymazat
  3. Elektrocentrála je určitě velmi užitečná věc. Dostal jsem se nedávno do situace, kdy jsem ji potřeboval. Bohužel elektrocentrálu doma ani já, ani nikdo z mých známých neměl. Naštěstí se takové věci dnes dají půjčit. Mně například krk zachránila tato půjčovna elektrocentrála Praha. Právě ti mi ji nakonec pronajali. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Se značkou Makita mám obecně velmi dobré zkušenosti. Mám od nich doma několik kusů elektrického nářadí a vše už několik let bez poruchy funguje, takže věřím, že i jejich elektrocentrály na tom budou podobně. Není to tak dávno, co jsem jednu elektrocentrálu potřeboval. Bylo to ale potřeba jen na pár dní, takže mi to pomohla vyřešit jedna půjčovna elektrocentrál.

    OdpovědětVymazat