úterý 3. února 2015

NOVINKA: Generátory: Makita EG2850A

Elektrocentrála Makita EG2850A
Elektrocentrála Makita EG2850A, Motor jednoválcový OHV Makita, Objem cm3 210 cm3, Jmenovitý výkon kW 2,6 kW, Maximální výkon kW 2,8 kW, Palivová nádrž 15 l, Regulace napětí AVR, Jmenovitý proud A 11,3, Startování ruční, Hmotnost* Rozměry (D × Š × V) 52,8 kg 600 × 442 × 450 mm,

Technick� parametryMakita / Generátory

4 komentáře:

  1. Taková elektrocentrála je opravdu užitečná věc. Pár jich máme ve firmě. Člověk nikdy neví kdy se něco takového bude hodit. Co teď ale do firmy chci koupit jsou spíš nějaké nové stroje, konkrétně na zpracování plechu. To bychom opravdu potřebovali. Zatím nevím od koho si je nechám dodat, nicméně vypadá to, že zvolím firmu Canmet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi elektrocentrálami souhlasím. Koukám, že také pracujete ve výrobě, tak byste mi možná mohl poradit. Potřeboval bych do firmy koupit nový šroubový kompresor. Nemáte s tím náhodou zkušenost? Pokud ano, tak nevíte od koho takový kompresor koupit? Předem díky za odpověď, hodně by mi to pomohlo. :)

      Vymazat
  2. Doma mám o třídu lepší model a jsme s ním zcela spokojená. Vše funguje tak, jak má, což oceníme zejména, když vypadne elektrický proud. Naposledy se nám tahle podařilo přečkat i pár dní. Dobré zkušenosti mám však i se samotnou značkou, od které mám například i kultivátor nebo sekačku.

    OdpovědětVymazat
  3. Něco takového bychom potřebovali k nám na chatu. Sice tam je elektřina, ale často se stává, že vypadává a právě nějaký takový záložní generátor by se nám tam celkem hodil. Vím, že například soused o chatu vedle něco takového má. Moc dobře si vzpomínám na ten typický zvuk startování.

    OdpovědětVymazat