úterý 3. února 2015

NOVINKA: Generátory: Makita EG4550A

Elektrocentrála Makita EG4550A
Elektrocentrála Makita EG4550A, Motor jednoválcový OHV Makita, Objem cm3 420 cm3, Jmenovitý výkon kW 4 kW, Maximální výkon kW 4,5 kW, Palivová nádrž 15 l, Regulace napětí AVR, Jmenovitý proud A 17,4, Startování ruční/elektro, Hmotnost* Rozměry (D × Š × V) 95,5 kg 680 × 550 × 550 mm

Technick� parametryMakita / Generátory

2 komentáře:

  1. Taky o podobné centrále uvažuji. Náhradní zdroj elektřiny bych ocenil zejména v případech výpadků elektřiny, které u nás v Beskydech na jaře a na podzim při větrech bývají docela často. Holt bydlet na větrné hůrce, to chce přípravu. Já jsem zatím vždycky využil půjčovnu, kterou mám kousek od baráku. Ale ono se to pak taky trochu prodraží, když tam člověk jede třikrát za měsíc.

    OdpovědětVymazat
  2. No, taková elektrocentrála je určitě velice užitečná věc. Také jsem nad jejím pořízením několikrát uvažoval. Nakonec jsem ale došel k tomu, že se to prostě finančně nevyplatí. Nehledě na to, že taková elektrocentrála vyžaduje i určitou pravidelnou údržbu pokud ji člověk zas tak často nepoužívá. Místo toho si tedy elektrocentrálu raději pronajímám. Už několikrát se mi v tomto například dost osvědčila tato půjčovna elektrocentrála Praha.

    OdpovědětVymazat